Ο “χωρισμός” είναι παραπληροφόρηση, μαζί Παυλόπουλος και Ρέβη: “Συνεχίζουμε κανονικά”, λέει η δημοσιογράφος

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Άκης Παυλόπουλος συνεχίζουν μαζί στην Ώρα Ελλάδος. Φωτογραφία via OPEN TV




Καμία αλλαγή στο δίδυμο των παρουσιαστών της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» του Open δεν εξυφαίνεται, μελετάται, σχεδιάζεται, πόσω μάλλον να εφαρμοστεί από το νέο χρόνο, γράφει η εφημερίδα Το Ποντίκι.

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ευλαμπία Ρέβη συνεχίζουν κανονικά, αποσαφήνισε η δημοσιογράφος σε επικοινωνία με το Ποντίκι με αφορμή ψεύτικα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου που την παρουσιάζουν να αποχωρεί από την εκπομπή στο τέλος του έτους.

  • Τα αρχικό ψεύτικο δημοσίευμα ήρθε σε μία στιγμή κατά την οποία, ο ιδιοκτήτης του καναλιού Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να επενδύσει ξανά στο OPEN και να μπει δυνατά στον ανταγωνισμό.
  • Αυτό φάνηκε και από την πρόσληψη του Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος είναι απόλυτα επιτυχημένος στο αντικείμενό του. Σε συνεργασία με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο στις ειδήσεις αναμένεται ότι σύντομα το κανάλι θα γίνει ξανά ισχυρό και ανταγωνιστικό.

Σύμφωνα με το Ποντίκι: Στην αρχή της ημέρας δημοσίευμα ιστοσελίδας περί των τηλεοπτικών πληροφορούσε ψευδέστατα ότι «Ρέβη-Παυλόπουλος δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους» και με τη «βούλα» του διευθυντή ειδήσεων-ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι μια εκ των Αλεξία Τασούλη, Δέσποινα Βλεπάκη και Μίνα Καραμήτρου θα διαδεχθεί τη Ρέβη, σημειώνοντας μάλιστα ότι η δημοσιογράφος θα επιστρέψει στο αστυνομικό ρεπορτάζ, από όπου άρχισε και την δημοσιογραφική πορεία της (στην εφημερίδα Έθνος).

Δύο 24ωρα νωρίτερα από την εφημερίδα «On time» υποστηριζόταν ότι υπάρχουν «σύννεφα» στις σχέσεις των δύο δημοσιογράφων-παρουσιαστών της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Open. Ήταν ένα ακόμα ψεύτικο δημοσίευμα, από το οποίο φάνηκε και το “σχέδιο” εναντίον του Ανοιχτού Καναλιού

Όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σύμφωνα με όσα είπε η Ευλαμπία Ρέβη στο Ποντίκι.

Μίλησε για καλή σχέση ανάμεσα στην ίδια και τον Άκη Παυλόπουλο, ότι δεν άφησε ποτέ το αστυνομικό ρεπορτάζ που έκανε στο Έθνος και συνεχίζει να κάνει στο ethnos.gr και ότι εξακολουθεί να κάνει θέματα και για την εκπομπή.

Ο Γιάννης Λάτσιος ανέλαβε πρόεδρος στο OPEN: Σύσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη για την αναδιοργάνωση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: