Ο Άκης Παυλόπουλος για τα “fake news” που αφορούν την Ώρα Ελλάδος: Δεν χωρίζουμε, μην το γράφετε παιδιά…

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ευλαμία Ρέβη στην Ώρα Ελλάδος. Φωτογραφία via OPEN TV




Τις τελευταίες ημέρες διάφορα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, που ξεκίνησαν από συγκεκριμένη ιστοσελίδα που συχνά διακινεί fake news για το κανάλι OPEN, έκαναν λόγο για αλλαγή στη σύνθεση των παρουσιαστών της «Ώρας Ελλάδος», της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Ανοιχτού Καναλιού.

Μετά την πρώτη δημοσίευση, ακολούθησαν κείμενα σε ιστοσελίδες, οι οποίες πήραν το fake news και πάρα πέρα, προσπαθώντας να εμπλέξουν και τον νέο πρόεδρο του Δ.Σ., Γιάννη Λάτσιο.

Επίσης ομιλούσαν και για κόντρα ανάμεσά στον Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμία Ρέβη. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται ότι δεν ισχύει.

Σήμερα και ο Άκης Παυλόπουλος -μετά την Ευλαμπία Ρέβη- έσπευσε να τα διαψεύσει λέγοντας στην αποφώνηση της εκπομπής:

«Δεν χωρίζουμε, μην το γράφετε. Δεν υπάρχει. Γιατί έχω ακούσει διάφορες εκδοχές, όλα τα σχήματα. Ότι εγώ δεν θέλω την Ευλαμπία γιατί είναι νέα, ότι η Ευλαμπία δεν θέλει εμένα γιατί είμαι γέρος. Μην το γράφετε, παιδιά».

‘Eτσι ο Άκης Παυλόπουλος και η Ευλαμπία Ρέβη διέψευσαν και δια ζώσης ότι χωρίζουν ως τηλεοπτικό δίδυμο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ιδιοκτήτης τους καναλιού Ιβάν Σαββίδης έχει δεσμευθεί προς το προσωπικό του καναλιού ότι θα επανέλθει με μεγάλη επένδυση για να εισέλθει το OPEN στον σκληρό ανταγωνισμό.

Ο κ. Λάτσιος στον τομέα του και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος στις ειδήσεις και γενικά στην ενημέρωση, είναι οι καλύτεροι στην τηλεοπτική αγορά…

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: