Κύπρος: Διαμαρτυρία οπαδών της ΑΕΛ για το κλείσιμο του Συνδέσμου Φιλάθλων τους

Photo Πορεία πραγματοποίησαν οι οπαδοί της ΑΕΛ, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του Συνδέσμου Φιλάθλων. Πηγή: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΙΩΤΗΣ ΚΥΠΕ




Με συνθήματα, πανό και φωτοβολίδες, εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου για το κλείσιμο, με δικαστικό διάταγμα, του Συνδέσμου Φιλάθλων τους, πριν από ένα περίπου μήνα.

Αρχικά οι οπαδοί της ΑΕΛ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, στην Επαρχιακή Διοίκηση, όπου φώναξαν συνθήματα και διένειμαν φυλλάδια σε περαστικούς που ανέγραφαν «Χώρα παρωδία – διεφθαρμένο κράτος και εσάς σας ενοχλεί των οπαδών το πάθος» και «Κάτω τα χέρια από τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ».

Η πορεία των οπαδών της ΑΕΛ. Πηγή: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΙΩΤΗΣ ΚΥΠΕ

Ακολούθησε πορεία προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού,  με ένα τεράστιο πανό να προπορεύεται, αναγράφοντας «Διαφθορά – Διατάγματα – Κάρτες – Μίζες – Και εσείς αποκαλείτε τους φιλάθλους αλήτες – Ρίξτε την κάρτα εδώ και τώρα».

Στο κάλεσμα του για κινητοποίηση, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «η γειτονιά του Εναερίου είναι άμεσα συνυφασμένη με την σύγχρονη ιστορία της πόλης αλλά και της ΑΕΛ, έχει αναθρέψει γενιές και γενιές και θα πολεμήσουμε γι’ αυτήν μέχρι τέλους».

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται προληπτικά στο χώρο της ΑΔΕ Λεμεσού.

Πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λεμεσός, Κύπρος

Νέα περίοδος αναταραχής στο κυπριακό ποδόσφαιρο: Οι διαιτητές ζητούν μέτρα προστασίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: