Καρέ-καρέ η φονική ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο από την πάλη του άτυχου 44χρονου με τον δράστη

Photo Στιγμιότυπο από τη φονική ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη. Screenshot via glomex STAR




Συγκλονιστικό βίντεο που καταγράφει καρέ-καρέ τη ληστεία μετά φόνου σε μίνι μάρκετ στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, δημοσιεύτηκε την Τρίτη από το τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται ο ληστής να εισέρχεται στο κατάστημα, φορώντας μαύρα ρούχα, μπουφάν με κουκούλα, μαύρη χειρουργική μάσκα και κρατώντας ένα μικρό στρώμα από αφρολέξ. Ο υπάλληλος τον κοιτά ανυποψίαστος, προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει.

Ο δράστης, αφού ακουμπά το στρώμα στο πάτωμα, βγάζει το όπλο του και σημαδεύει τον υπάλληλο. Ο 44χρονος σηκώνει τα χέρια ψηλά και στη συνέχεια ο ληστής αρχίζει να αδειάζει το ταμείο.

Φαίνεται όμως ότι ο ληστής είχε ενημερωθεί από το συνεργό του ότι υπάρχουν και άλλα χρήματα, οπότε ρωτάει τον υπάλληλο, ο οποίος προσπαθεί να τον αφοπλίσει. Ακολούθησε πάλη σώμα με σώμα, η οποία κατέληξε με το θανάσιμο τραυματισμό του 44χρονου Μάριου, αφού ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι.

Ο δράστης ισχυρίστηκε στο δικηγόρο υπεράσπισής του ότι κατά τη διάρκεια της πάλης, το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Ο 27χρονος φερόμενος ληστής μεταφέρθηκε την Τρίτη το πρωί στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου υποστήριξε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον άτυχο υπάλληλο.

Μάλιστα ο δικηγόρος του ανέφερε ότι ο 27χρονος υποστηρίζει πως βρισκόταν υπό την επήροια ναρκωτικών ουσιών και ότι είναι σοκαρισμένος από τη κατάληξη.

Πληροφορίες από STAR

Αρνείται ότι ήθελε να σκοτώσει ο δράστης στο ψιλικατζίδικο της Τούμπας: Μιλάει για εκπυρσοκρότηση και επήρεια ναρκωτικών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: