«Η επιτυχία δεν είναι αυτοσκοπός»: Η ανάρτηση Φαν’τ Σχιπ λίγο πριν την αυλαία της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ

File photo Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής Τζον φαν’τ Σχιπ. Screenshot via Instagram johnvantschip John van’t Schip




Λίγο πριν τα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής Τζον φαν’τ Σχιπ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σχετικά με τη αγωνιστική συνέχεια της ομάδας.

Μία εβδομάδα πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις για το επόμενο (και τελευταίο) «παράθυρο» των προκριματικών αγώνων, ο Τζον φαν’τ Σχιπ έκανε ανάρτηση στα social media, δίνοντας τη δική του οπτική, ενόψει των αγώνων με την Ισπανία (11/11, 21:45) και το Κόσοβο (14/11, 21:45).

«Σχεδόν έτοιμη να κυλίσει ξανά στο χορτάρι η μπάλα. Τελευταίες προετοιμασίες για τα τελευταία παιχνίδια του ομίλου. Συνεχίζουμε στον δρόμο μας για να γίνουμε καλύτεροι. Η επιτυχία δεν είναι αυτοσκοπός, η αποτυχία δεν είναι καταστροφή» έγραψε ο Ολλανδός τεχνικός στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, δείχνοντας πως για τον ίδιο το πιο σημαντικό -ακόμη κι απ’ την πρόκριση για την οποία υπάρχουν πλέον ελάχιστες ελπίδες- είναι η αγωνιστική βελτίωση αυτής της φουρνιάς παικτών της «γαλανόλευκης» ομάδας.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John van’t Schip (@johnvantschip)

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ντέρμπι Ολυμπιακός Β`-ΠΑΟΚ Β` στην πρεμιέρα της Super League 2

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: