Οι Μπακς διέλυσαν το Ντιτρόιτ και ο Γιάννης κάνει χιούμορ: «Ανησυχούσα ότι κάνουμε tanking για να πάρουμε το Νο1 του NBA Draft»

File Photo: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα των Μπακς με τους Σανς. EPA, TANNEN MAURY




Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έφτασε πολύ κοντά στο triple double, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος (ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο) και το Μιλγουόκι πέρασε εύκολα από το Ντιτρόιτ διαλύοντας τους Πίστονς με 117-89.

Τα «ελάφια» αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τέσσερις βασικούς (Τζρου Χόλιντεϊ, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ) αλλά ο «Giannis» ήταν ασταμάτητος και δεν άφησε κανένα περιθώριο στα «πιστόνια».

Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους (6/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 7/7 βολές), 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 4 μπλοκ σε 27 λεπτά ενώ πολύ καλός ήταν και ο αδελφός του, Θανάσης, ο οποίος άρχισε και πάλι βασικός και είχε 9 πόντους (4/4 δίποντα, 1/2 βολές), 8 ριμπάουντ, μία ασίστ και δύο κλεψίματα σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε κέφια και αστειευόμενος δήλωσε τα εξής:

«Δόξα τω Θεώ νικήσαμε. Είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι κάνουμε tanking για να πάρουμε το Νο1 του NBA Draft».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και πάλι στην απουσία του Μπρουκ Λόπεζ λέγοντας πως:

«Αυτό που έμαθα είναι ότι σιχαίνομαι να παίζω σέντερ. Ποτέ δεν είχα εκτιμήσει τον Μπρουκ Λόπεζ περισσότερο από ότι σήμερα. Σε παρακαλώ γύρνα πίσω γρήγορα Μπρουκ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ντιτρόιτ, ΗΠΑ

Champions League: Στα νοκ άουτ Μπάγερν και Γιουβέντους με το απόλυτο 4Χ4 στις νίκες [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: