Euroleague: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό με στόχο να κάνει το 6 στα 6 στο ΣΕΦ

File photo Ο παίκτης του Ολυμπιακού Φάλ Μουστάφα επιχειρεί το σουτ κατά την διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ για την 7η αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ, Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Το 6 στα 6 στο ΣΕΦ θέλει να κάνει το βράδυ της Παρασκευής (05/11) στις 21:00 ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μονακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Euroleague, για να κρατήσει απόρθητη την έδρα του και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα φέτος και θέλουν να συνεχίσουν σε υψηλούς ρυθμούς, αυτή τη φορά απέναντι στην καθ’ όλα υπολογίσιμη γαλλική πρωτάρα που έχει στις τάξεις της τον Μάικ Τζέιμς.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στο 5-2, ενώ οι Γάλλοι έχουν ρεκόρ 4-3 και προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κουίνσι Έισι, ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην ομάδα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δεν υπολογίζει στον Λίο Βέστερμαν, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γουίλ Τόμας.

Την Κυριακή έρχεται στην Ελλάδα ο Κουίνσι Έισι

Εν τω μεταξύ αντίστροφα για την έλευση του Κουίνσι Έισι στην Ελλάδα μετρούν στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έκανε γνωστό ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα αναμένεται το πρωί της Κυριακής (7/11, 08:20) στην Αθήνα με πτήση από το Ντάλας μέσω Κωνσταντινούπολης. Στη συνέχεια ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, προκειμένου να αρχίσει η σταδιακή ενσωμάτωσή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις

Νωρίτερα σήμερα και συγκεκριμένα στις 19:30, το πρόγραμμα ανοίγει με την Αναντολού Εφές να υποδέχεται την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και οι Τούρκοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά από το κακό τους ξεκίνημα στη διοργάνωση. Ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει στον τραυματία Τζέιμς Άντερσον, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπράιαντ Ντάνστον. Για τους Ρώσους, εκτός δράσης παραμένει ο Σαμπάζ Νέιπιερ.

Μισή ώρα αργότερα, στις 20:00, η Ζαλγκίρις Κάουνας φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου και οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς το θετικό αποτέλεσμα για τη συνέχειά τους στη διοργάνωση. Οι Ζόφρε Λοβέρν, Παούλιους Γιανκούνας και Μάντας Ρουμπσταβίτσιους έχουν τεθεί εκτός για την Ζάλγκιρις, ενώ η συμμετοχή των Μπεν Λάμερς και Στέφαν Πένο κρίνεται ακόμη αμφίβολη για την Άλμπα Βερολίνου.

Στις 21:30, θα πραγματοποιηθεί το τζάμπολ στην αναμέτρηση της Μπασκόνια με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι Βάσκοι δεν υπολογίζουν στους Άλεκ Πίτερς και Σάντερ Ραϊέστε.

Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με το ματς της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στις 21:45. Οι τραυματίες Πολ Τσίπσερ, Λίον Ραντόσεβιτς και ο ασθενής Ζαν Σίσκο έχουν τεθεί εκτός για τους Βαυαρούς, ενώ οι Μαδριλένοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, τον Τρέι Τόμπκινς, τον Άντονι Ράντολφ και τον Κάρλος Αλοθέν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρούντι Φερνάντεθ.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στην Euroleague:

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου

19:00 Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 81-48

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε 82-91

21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα 75-70

22:00 Βιλερμπάν – Ούνικς Καζάν 85-82

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου

19:30 Αναντολού Εφές – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας – Άλμπα Βερολίνου

21:00 Ολυμπιακός – Μονακό

21:30 Μπασκόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ

21:45 Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Συντριβή για τον Παναθηναϊκό ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα: Ηττήθηκε κατά κράτος 81-48

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: