ΕΠΟ: Απορρίφθηκε η έφεση ΑΕΚ και Μελισσανίδη για το ματς με τον Άρη

File photo Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση που είχαν καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας, Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τις ποινές που τους είχε επιβάλει το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League μετά την αναμέτρηση με τον Άρη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός μήνα και πρόστιμο 10.000 ευρώ. Η ίδια ποινή είχε επιβληθεί και στον Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 23.500 ευρώ. Μετά την εξέλιξη αυτή, οι τρεις… τιμωρημένοι προσέφυγαν στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία ωστόσο απέρριψε την έφεσή τους.

Η σχετική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση των 1) Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», 2) Δημητρίου Μελισσανίδη και 3) Ιωάννη Παπαδόπουλου κατά της υπ΄ αριθμ. απόφασης 171/2021 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1».

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Με ντέρμπι κορυφής επιστρέφει η Super League: ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ [πρόγραμμα]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: