Επεισόδια από οπαδούς στη Νερατζιώτισσα: Περισσότερες από 50 προσαγωγές [video]




Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Νερατζιώτισσα μεταξύ οπαδών ομάδων. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, περίπου 60 άτομα συμμετείχαν στα επεισόδια ενώ η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές και συλλήψεις.

Όλα άρχισαν από ένα παιχνίδι βόλεϊ που διεξαγόταν στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Στην κατοχή των οπαδών βρέθηκαν μολότοφ, μπουκάλια και πυροσβεστήρες από τους ελέγχους των αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των ταραξιών επιτέθηκαν σε ένα άτομο στον δρόμο το οποίο και ξυλοκόπησαν. Στη συνέχεια μπήκαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο, από όπου αφαίρεσαν τους πυροσβεστήρες, μέχρι να εντοπιστούν από τους αστυνομικούς στη Νερατζιώτισσα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ανατολικής Αττικής.

Περισσότερες από πενήντα προσαγωγές

Σε περισσότερες από πενήντα προσαγωγές έχει προχωρήσει, έως αυτήν την ώρα, η ΕΛ.ΑΣ έξω από τον σταθμό της Νερατζιώτισσας, στο Μαρούσι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα άτομα αυτά εντοπίστηκαν να έχουν πάνω τους πυροσβεστήρες, καδρόνια και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ προσήχθησαν λίγο πριν από την έναρξη αγώνα βόλεϊ γυναικών στο γήπεδο του Αγίου Θωμά.

Πληροφορίες από ΕΡΤ / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφαίρεση μέριμνας και ποινική τιμωρία για αρνητές που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: