Ελληνικό #MeToo: Τέταρτος ηθοποιός ερευνάται για βιασμούς – Τον κατήγγειλαν 4 γυναίκες [video]

File photo: Police said that a police operation mounted on Monday under the code name ‘Damocles’ Sword’ had brought an end to the gang’s actitivities. ANA – MPA/ALEXANDROS VLACHOS




Μετά την καταιγίδα καταγγελιών τους προηγούμενους μήνες για σεξουαλικές κακοποιήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, που ακολούθησε τις αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Σοφίας Μπεκατώρου για τη δική της τραγική εμπειρία, ακόμη ένας ηθοποιός κατηγορείται από 4 γυναίκες για βιασμούς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR, εναντίον του ηθοποιού έχουν κατατεθεί συνολικά 3 μηνύσεις και έχει ξεκινήσει δικαστική έρευνα. Τρεις ακόμη γυναίκες μάλιστα παρουσιάστηκαν ως μάρτυρες για την κακοποιητική του συμπεριφορά.

Μία από τις καταγγέλλουσες, η οποία σήμερα είναι 28 ετών, υποστηρίζει ότι γνωρίστηκε με τον ηθοποιό το 2013, όταν εκείνος ανέλαβε να την βοηθήσει με τις εξετάσεις που ήθελε να δώσει στη δραματική σχολή, και εκείνος την βίασε.

Μάλιστα περιγράφει τη αγωνία που έζησε το βράδυ, που υποστηρίζει ότι σημειώθηκε η κακοποίηση, τονίζοντας ότι φοβήθηκε για τη ζωή της:

“Εγώ τον έσπρωχνα, φώναζα όχι. Αλλά δεν μπορούσα να τον διώξω γιατί βρισκόταν από πάνω μου. Ένας τεράστιος σε όγκο άντρας που με είχε ακινητοποιήσει με το σωματικό του βάρος και με χτυπούσε. Είχα κυριολεκτικά τρομοκρατηθεί γιατί μου χτυπούσε το κεφάλι και ζαλιζόμουν, παρά την αντίδρασή μου και χωρίς να το θέλω. Εκείνη τη νύχτα φοβήθηκα στα αλήθεια ότι θα πεθάνω” περιγράφει.

Τον 40χρονο σήμερα ηθοποιό μήνυσαν για βιασμό και 2 αδελφές, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η κακοποίηση σημειώθηκε όταν εκείνες ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα. Μάλιστα το ένα κορίτσι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, η αδελφή της όμως την έσωσε.

Πληροφορίες από STAR

Βόλος: Παραδόθηκε ο 40χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την 75χρονη νονά του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: