Ασύλληπτο σκηνικό στο νοσοκομείο Λαμίας: Αρνήτρια νοσηλεύτρια σε αμόκ έτρεχε γυμνή με ένα σταυρό στο χέρι

Φωτογραφία από τον ιστότοπο του Νοσοκομείου Λαμίας στο Facebook




Ενα ακόμη απίστευτο περιστατικό ασθενούς covid που δεν ήθελε να δεχθεί ιατρική στήριξη συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ια 52χρονη ασθενής που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τις αρχές Νοεμβρίου, φέρεται να επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές ευρισκόμενη σε κατάσταση αμόκ. Η προσπάθεια του προσωπικού να την αποκλείσουν στο δωμάτιο της απέτυχε, καθώς έσπασε την πόρτα και οι φωνές της έφτασαν να ακούγονται σε όλο το Νοσοκομείο.

Η ίδια βγήκε γυμνή στο διάδρομο, κρατώντας στα χέρια το Ευαγγέλιο και έναν σταυρό, το δε προσωπικό που ήταν βάρδια, αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα γραφεία του και να καλέσει την αστυνομία. Οι φωνές και οι απειλές της ακούγονταν σε όλο το κτίριο ενώ εξαιτίας του ακραίου περιστατικού, το προσωπικό αδυνατούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους υπόλοιπους ασθενείς.

Αναμένεται παρέμβαση Εισαγγελέα προκειμένου η συγκεκριμένη ασθενής – που σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport είναι νοσηλεύτρια που έχει μπει σε αναστολή – να απομακρυνθεί για ίδρυμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που δημιούργησε πρόβλημα στην Κλινική, έχοντας ξανά επιτεθεί σε άλλη νοσηλεύτρια, ενώ το προηγούμενο διάστημα εμπόδιζε το προσωπικό να δώσει την αγωγή στον ασθενή σύζυγό της, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο ίδιο κτίριο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση μετά από πολύωρη προσπάθεια, γύρω στις 2:00΄ τα ξημερώματα, η αστυνομία μαζί με υγειονομικό προσωπικό κατάφεραν να την ηρεμήσουν και να την πείσουν να λάβει την κατάλληλη θεραπεία και να ξεκουραστεί.

Σήμερα θα γίνει ψυχιατρική εξέταση και πιθανότατα να διακομιστεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από LamiaReport

Μετά τους αντιεμβολιαστές κίνημα αρνητών της απογραφής: Απίστευτες αναρτήσεις στα social media

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: