Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη: Θείος και ανιψιός έχασαν τη ζωή τους σε δεξαμενή κρασιού [video]

File photo Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ μέσω ΚΥΠΕ




Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη, όταν Ανείπωτη τραγωδία έχασαν τη ζωή τους σε μια δεξαμενή κρασιού το βράδυ της Πέμπτης. Το τραγικό δυστύχημα μάλιστα έγινε λίγα μόνο μέτρα από τον δίδυμο αδερφό του 16χρονου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, όλα έγιναν στο χωριό της Αγίας Βαρβάρας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Θείος και ανιψιός μπήκαν σε αποθήκη δίπλα από τα σπίτια τους για να καθαρίσουν μια πλαστική δεξαμενή κρασιού 10 τόνων, σχεδόν άδεια που στο κάτω μέρος της έχει απομείνει ποσότητα μούστου.

Θείος και ανιψιός ήθελαν να μεταφέρουν την ποσότητα κρασιού που είχε απομείνει και στη συνέχεια να καθαρίσουν τη δεξαμενή.

Ο 16χρονος που βρισκόταν από πάνω, φαίνεται ότι ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και χωρίς να τον προλάβει ο θείος του, πέφτει μέσα. Αμέσως, ο 50χρονος προσπαθεί να τον πιάσει αλλά το αποτέλεσμα είναι τραγικό και για τους δύο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγα μόνο μέτρα από τον δίδυμο αδερφό του 16χρονου Χρήστου που ήταν μέσα στην αποθήκη αλλά πιο μακριά. Ήταν εκείνος που αντιλήφθηκε πρώτος αυτό που συνέβη και ειδοποίησε τον πατέρα του.

Όπως είπε ο πρόεδρος αποσταγματοποιών νομού Ηρακλείου, το κακό έγινε μέσα σε τρία δευτερόλεπτα, καθώς ήταν τέτοια η ένταση των αναθυμιάσεων που στα τρία δευτερόλεπτα από την στιγμή που θα μπει κάποιος μέσα στη δεξαμενή, χάνει τις αισθήσεις του.

«Μια επιπόλαια διαδικασία να βγάλουν γρήγορα τον μούστο και να πλύνουν τη δεξαμενή», σημείωσε.

Όπως ανέφερε ο δίδυμος αδερφός του θύματος, άκουσε κάποια στιγμή τον θείο του να φωνάζει στον αδερφό του και πολύ γρήγορα τον είδε να πέφτει μέσα στη δεξαμενή, όπου και οι δύο βρέθηκαν νεκροί.

Ο 50χρονος Μαρίνος ήταν παντρεμένος και διατηρούσε κατάστημα με αγροτικά είδη και ζωοτροφές. Οι γονείς του αδικοχαμένου 16χρονου προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο της απώλειας μαζί με τα άλλα δύο παιδιά τους, τον δίδυμο αδερφό του θύματος και τον μεγαλύτερο γιο τους, ηλικίας 20 ετών.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε το μεσημέρι με τις δύο κηδείες που τελέστηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Οι έρευνες από κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να συνταχθεί το τελικό πόρισμα για το δυστύχημα.

Πληροφορίες από MEGA

Κατάπιε πάνω από μισό κιλό κοκαΐνη αλλά τον έπιασαν στο αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος”

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: