Το απόλυτο ρεκόρ των Σουάρες και Μπενζεμά που δεν έχουν Μέσι και Κριστιάνο: Γκολ σε όλους

Ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης στον αγώνα εναντίον της πρώην ομάδας του, Μπαρτσελόνα epa09502586 Metropolitano stadium in Madrid, Spain, 02 October 2021. EPA/Ballesteros




Σκοράροντας στη νίκη (2-0) της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου, ο Λουίς Σουάρες πέτυχε κάτι που ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ούτε ο Λιονέλ Μέσι έχουν καταφέρει.

Ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός έχει πλέον σκοράρει απέναντι και στις 31 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα (σ.σ. του έλειπε μονάχα η Μπαρτσελόνα μέχρι το Σάββατο). Αντίθετα, Χερέθ και Μούρθια… απουσιάζουν από τη «λίστα» του Λιονέλ Μέσι (σκόραρε σε 38 από τους 40 αντιπάλους του) και η Λεγανές από εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο (σκόραρε σε 32 από τους 33).

Από τον Ραούλ, ο οποίος πανηγύρισε 228 γκολ στην κορυφαία κατηγορία, «λείπουν» Χερέθ, Ταραγόνα, Λεβάντε και Χετάφε, από τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος σκόραρε εναντίον των 32 από τις 34 ομάδες που αντιμετώπισε στο πρωτάθλημα, λείπουν Κάντιθ και Ατλέτικο της Μαδρίτης, όπως αναφέρει σχετικά η ισπανική εφημερίδα As.

Το απόλυτο, πριν από τον Λουίς Σουάρες, έχουν καταφέρει ο Λουίς Αραγονές με 31 στα 31 επίσης, αλλά και ο Καρίμ Μπενζεμά με 35 στα 35.

Στην Primera division, ο Σουάρες έχει σημειώσει 170 γκολ σε 231 παιχνίδια (0,74 γκολ ανά παιχνίδι), 25 στα 40 ως ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης (0,625), 21 στην περασμένη σεζόν και τέσσερα στην τρέχουσα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Ζλάταν: «Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής θα ήμουν ένας κοινός κακοποιός στον δρόμο»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: