Στο μυαλό του Γιώργου Παπανδρέου: Μήνυμα για νίκη ΠΑΣΟΚ πριν 40 χρόνια με υποσχέσεις για ΠΑΣΟΚικό μέλλον…

File Photo: Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά (Δ), ο Κώστας Σκανδαλίδης (Α) και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου (Κ) σε παλαιότερη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Με μια σύντομη ανάρτησή του ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρεται στην εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ, πριν 40 χρόνια, στις 18 Οκτώβριου του 1981. Η ανάρτηση αυτή, δεδομένων των εξελίξεων στην διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ αποκτά αντικειμενικά άλλη έννοια.

Ο Γ. Παπανδρέου κάνει λόγο για «αφετηρία νέων αγώνων», συνδέοντας την επέτειο των 40 ετών από την πρώτη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ με το μέλλον της παράταξης, κι ενώ τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ραγδαίων εξελίξεων στο ΚΙΝΑΛ, μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρει:

 

«18 Οκτώβρη 1981

Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας.

18 Οκτώβρη 2021

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού».

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ λένε όχι στον εξοχότατο ΓΑΠ: Γελοιοποιείται η “ενωτική” πρωτοβουλία του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: