Στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας, την Κυριακή: Συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Πετρίδη

File Photo: Ο Ρώσος ΥΠΕΞ ΣεργκέιΛαβρόφ με τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας Alen Simonyan. EPA, RUSSIAN FOREIGN MINISTRY PRESS SERVICE, HANDOUT




Ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας Alen Simonyan φθάνει στην Κύπρο την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, για επίσημη επίσκεψη, έπειτα από σχετική πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτας Δημητρίου.

Θα έχει χωριστές συναντήσεις με την Πρόεδρο της Βουλής, τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Υπουργό Άμυνας Χαράλαμπο Πετρίδη, με τον Επίτροπο Προεδρίας Φώτη Φωτίου και τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Βουλή, ο κ. Simonyan ηγείται αντιπροσωπείας αποτελούμενης από τους Βουλευτές Sisak Gabrielyan, Babken Tunyan και Vahagn Aleksanyan και υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας. Την αντιπροσωπεία συνοδεύει ο Πρέσβης της Αρμενίας στην Κύπρο, με έδρα την Αθήνα, Fadey Charchoghlyan.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Αρμένικης Εθνοσυνέλευσης θα έχει επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο και Μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων / Ομάδας Φιλίας Κύπρου-Αρμενίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμήν του Αρμένιου ομολόγου της. Η αρμενική αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στην παλιά Λευκωσία, την περιοχή της Δερύνειας και χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ελλάδα και Κύπρος με παρόμοιες πολιτικές έναντι ανατιμήσεων ρεύματος, δήλωσαν Πετρίδης και Σταϊκούρας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: