Σου καίει τον εγκέφαλο: Η μουσική του Squid Game σε απίστευτη εκτέλεση από χορωδία φωνής [video]

Squid Game (acapella)




To Παιγνίδι του Καλαμαριού (Squid Game) δεν είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Netflix, απλά και μόνο χάρη στη δράση και τους χαρακτήρες του.

Ενας από τους λόγους της τρομερής επιδραστικότητάς του, που καθήλωσε 111 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, είναι και το soundtrack του που αφήνει τους θεατές συχνά μετέωρους σε ένα ανατριχιαστικό μεταίχμιο μεταξύ manga και κλασικής μουσικής.

Για πολύ κόσμο, το «Κονσέρτο για Τρομπέτα σε Μι Ελάσσονα» του Haydn δεν θα ακουστεί ποτέ ξανά το ίδιο στα αυτιά, αν ιδίως ανακαλεί τα σημεία της δράσης που συνοδεύει στο «Καλαμάρι».

Αυτήν την ψύχωση με το Squid Game φαίνεται να αξιοποίησαν οι MayTree, μία εκπληκτική cappella χορωδία, που κατάφερε να κάνει το soundtrack ακόμη πιο ανατριχιαστικό, αποδίδοντας διάφορα αναγνωρίσιμα θέματα της σειράς μόνο με τη φωνή των μελών της.

Το γκρουπ δίνει παραστάσεις από το 2.000 και το κανάλι τους στο YouTube έχει πάνω από 2.16 εκατομμύρια συνδρομητές.

Το ένα εκατομμύριο το κέρδισαν μόλις την τελευταία εβδομάδα χάρη στη δημοφιλία του βίντεο με τα τραγούδια του Squid Game το οποίο έχει πάνω από 50 εκατ. θεάσεις.

Βασίλισσα Ελισάβετ, 70 χρόνια στο θρόνο, 95 χρονών : Είμαι πάρα πολύ νέα στην καρδιά για να βραβευθώ ως “Ηλικιωμένη της χρονιάς”

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: