Πέθανε από κορωναϊό 45χρονος αρνητής – καθηγητής: Είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί

File Photo Ασθενής σε μονάδα Covid. EPA/Juan Ignacio Roncoroni μέσω ΚΥΠΕ




Τραγική κατάληξη είχε η απόφαση 45χρονου καθηγητή μουσικής από τις Σέρρες να μην διασωληνωθεί, μολονότι είχε νοσήσει βαριά από κορωναϊό.

 Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, ο 45χρονος πατέρας τριών παιδιών, που νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες στο Νοσοκομείου Σερρών, λόγω επιπλοκών του ιού, κατέληξε το πρωί της Τετάρτης, παρά τις προσπάθειες των ιατρών να τον σώσουν.

  • Ο ίδιος δήλωνε αρνητής του εμβολιασμού και του ιού και είχε έντονη δράση στα social media. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε εκφράσει δυσπιστία απέναντι στην επικινδυνότητα του κορωναϊού και είχε ταχθεί κατά της χρήση μάσκας και στο κλείσιμο των σχολείων.

Την είδηση του θανάτου του 45χρονου καθηγητή στο μουσικό γυμνάσιο Σερρών, επιβεβαίωσε o γιατρός και υπεύθυνος Covid στο νοσοκομείο Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον σώσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε» ανέφερε, αποκαλύπτοντας ότι ο 45χρονος είχε υπογράψει, μαζί με τη σύζυγό του, να μην διασωληνωθεί.

Σε ένδειξη πένθους δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου το Μουσικό Σχολείο Σερρών. Η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών εξέφρασε την οδύνη της για τον αδόκητο θάνατο του καθηγητή.

«Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απέραντη θλίψη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια, μετά από συνεννόηση με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών, η σχολική μας μονάδα θα παραμείνει αύριο, Πέμπτη, 21-10-2021 κλειστή. Οι μαθητές θα παραμείνουν στα σπίτια τους», τόνισε σε ανακοίνωσή της.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr

Γιατί τόσο μίσος; Μακάρι να ήταν ληστής και ζωντανός: Συγκλονιστικές καταθέσεις της οικογένειας Ζακ Κωστόπουλου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: