Ο Jonathan Kent, γιός του Κλαρκ και της Λόις είναι ο νέος Superman: Και είναι bisexual [εικόνα]

Ο νέος Superman, Τζόναθαν Κεντ, γιός του Κλαρκ και της Λόις. Image by instagram.com/tmz_tv




Μια νέα περιπέτεια του γνωστού υπερήρωα Superman πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο σε κόμικ.

Ο νέος Superman είναι ο Τζόναθαν Κεντ, γιος του Κλαρκ και της Λόις Λέιν και είναι αμφιφυλόφιλος καθώς στο κόμικ θα εμφανίζεται να έχει ερωτική σχέση με έναν φίλο του.

«Η ιδέα της αντικατάστασης του Κλαρκ Κεντ με έναν άλλο λευκό σωτήρα ήταν μια χαμένη ευκαιρία», δήλωσε ο Τομ Τέιλορ, συγγραφέας της σειράς, σε συνέντευξή του στους New York Times.

Το νέο του ερωτικό ενδιαφέρον είναι ο Τζέι Νακαμούρα, ένας δημοσιογράφος που τον φροντίζει αφού «καίγεται ψυχικά και σωματικά από την προσπάθεια να σώσει τους πάντες» στο τεύχος του Superman: Son of Kal-El #5, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Αλλά και ο Νακαμούρααποκαλύπτεται επίσης ότι έχει ειδικές δυνάμεις.

Η σεξουαλικότητα του Κεντ δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο ο χαρακτήρας έχει «προσαρμοστεί» στη νέα εποχή. Πρόσφατα τεύχη τον έδειξαν να διαμαρτύρεται για την απέλαση των προσφύγων, να σταματά τα γυρίσματα στο γυμνάσιο και να προσπαθεί να σβήσει τις πυρκαγιές που ήταν οφείλονταν στην κλιματική κρίση.

«Πάντα έλεγα ότι όλοι χρειάζονται ήρωες και όλοι αξίζουν να δουν τον εαυτό τους στους ήρωές τους και είμαι πολύ ευγνώμων που η DC και η Warner Bros μοιράζονται αυτήν την ιδέα», δήλωσε ο Τέιλορ. «Ο Σούπερμαν συμβόλιζε πάντα την ελπίδα, την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Σήμερα, αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο. Σήμερα, περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν τον εαυτό τους στον πιο ισχυρό υπερήρωα των κόμικς».

Με πληροφορίες από Guardian

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απαγορεύει στη γυναίκα του και τα παιδιά του να τον δουν σε παλιά ταινία του, στο ρόλο του Μπάτμαν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: