Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό: Εικόνες απίστευτου συνωστισμού σε πάρτι με 1500 άτομα στο ΑΠΘ [videos-photos]

File Photo: Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημήτρης Τοσίδης




Μπορεί η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη με τους ασθενείς από κορωναϊό και τα κρούσματα να είναι εκρηκτική, αυτό όμως δεν φαίνεται να εμποδίζει κάποιους να διασκεδάζουν χωρίς μέτρα και προφυλάξεις, αδιαφορώντας αν οι ΜΕΘ της πόλης έχουν σχεδόν γεμίσει.

Το thesstoday.gr έφερε στη δημοσιότητα τις σκηνές αδιανόητου συνωστισμού, από πάρτι που στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής εντός της Πολυτεχνικής Σχολής, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Πάνω από 1.500 άτομα κατέκλυσαν από νωρίς το φουαγιέ του Πολυτεχνείου, δημιουργώντας σκηνικό που θύμιζε άλλες εποχές προ κορωναϊού. Τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19 έμοιαζαν με μακρινό παρελθόν, ενώ, όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερος κόσμος εισερχόταν εντός του κτηρίου για να διασκεδάσει μαζί με τα υπόλοιπα χιλιάδες άτομα.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι είχε στηθεί και αυτοσχέδιο μπαρ για την προμήθεια αλκοόλ, ενώ, οι DJ’S, έχοντας τοποθετήσει φωτορυθμικά και ηχοσύστημα, έδιναν τον παλμό μέσω μουσικής στο κοινό για τη διασκέδαση που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι την Πέμπτη στο ΑΠΘ είχαν εντοπιστεί τρία θετικά κρούσματα κορωναϊού.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το πάρτι στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ:

Συνωστισμός σε πάρτι στο ΑΠΘ. Πηγή: thesstoday.gr

Πληροφορίες από thesstoday.gr

Αντιεξουσιαστές έχτιζαν… αυθαίρετο μέσα στο ΕΜΠ: Το γκρέμισε η Πολεοδομία συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ. [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: