Η Madonna το τερμάτισε: Σήκωσε τη φούστα της και ξάπλωσε στο γραφείο του παρουσιαστή Τζίμι Φάλον [video]

Η Madonna σκανδάλισε το κοινό στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον. Photo Screenshot via Youtube The Tonight Show Starring Jimmy Fallon




Η Madonna μας έχει συνηθίσει στις προκλητικές εμφανίσεις, ωστόσο με το τελευταίο της… κατόρθωμα άφησε άναυδους τους τηλεθεατές της εκπομπής The Tonight Show του Τζίμι Φάλον.

Η 63χρονη ποπ τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό τη γλουτιαία περιοχή της, σηκώνοντας το φουστάνι της και στη συνέχεια να ξαπλώσει στο γραφείο του γνωστού παρουσιαστή.

Η σταρ του πενταγράμμου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής για να μιλήσει για το ντοκιμαντέρ «Madame X». Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζίμι Φάλον ρώτησε την Madonna τι ελπίζει να αποκομίσουν όσοι παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ με την τραγουδίστρια να απαντά «η τέχνη είναι σημαντική για τη ζωή μας. Νομίζω πως οι άνθρωποι δεν δίνουν έμφαση σε αυτό. Εγώ εμπνέομαι από τον συγγραφέα James Baldwin. Ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα και συνέχεια λέω πως οι καλλιτέχνες πρέπει να διαταράσσουν την ειρήνη. Οπότε ελπίζω να διαταράξω όχι μόνο τη δική σου αλλά και των τηλεθεατών».

Τότε ο Φάλον της είπε πως δεν είναι και λίγες οι φορές που είχε μπλέξει, κάτι που φάνηκε να κινητοποίησε τη Madonna, η οποία σηκώθηκε από την πολυθρόνα που καθόταν, ξάπλωσε στο γραφείο, ενώ στη συνέχεια σηκώθηκε όρθια και σήκωσε και το φουστάνι της προς τους θεατές.

Και ενώ το κοινό ζητωκραύγαζε, η Madonna έκατσε ξανά στον καναπέ και είπε πως ήρθε η ώρα η συνέντευξη να γίνει με… έναν ενήλικα. Τότε ο Φάλον τη ρώτησε αν θα μιλήσει σε έναν ενήλικα και του απάντησε πως είναι μπερδεμένη, ενώ τον ρώτησε αν έχει επισκεφτεί ψυχοθεραπευτή.

«Γράφω, είναι και αυτό μια μορφή θεραπείας. Επίσης έχω καλούς φίλους. Μιλάω στους ανθρώπους. Αυτό είναι ένα είδος θεραπείας, δεν νομίζεις;» είπε η αειθαλής σταρ.

Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτή η εμφάνιση της Madonna δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Ελληνικός οίκος ανοχής στη Βιέννη γίνεται και εμβολιαστικό κέντρο: Προσφέρει και «δωράκι» σε όσους εμβολιάζονται

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: