«Έβρεξε» γκολ στο Λονδίνο: Η Τσέλσι «φιλοδώρησε» τη Νόριτς με 7 γκολ [video]

Photo Ο Μέισον Μάουντ πανηγυρίζει το χατ-τρικ που πέτυχε εναντίον της Νόριτς, Λονδίνο, Βρετανία, 23 Οκτωβρίου 2021. EPA/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY μέσω ΚΥΠΕ




Ένα μαγικό απόγευμα πέρασαν όσοι βρέθηκαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το Σάββατο, παρακολουθώντας την Τσέλσι να «διαλύει» με σκορ 7-0 τη Νόριτς.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ κυριάρχησε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και –παρά τις σημαντικές απουσίες των Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ στην επίθεση– πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη, η οποία τη διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Χατ-τρικ για τον εξαιρετικό Μέισον Μάουντ (8′, 85′, 90′), σκόραραν και οι Τζέιμς (42′), Τσίλγουελ (57′) και Χάντσον–Οντόι (18′), ενώ και ο Άαρονς πέτυχε αυτογκόλ.

Από την πλευρά της, η Νόριτς με τον Δημήτρη Γιαννούλη να αγωνίζεται ως βασικός και να αντικαθίσταται στο ημίχρονο από τον Γουίλιαμς, παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αγωνίστηκε από το 65ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκίμπσον, ενώ ο Χρήστος Τζόλης ήταν στον πάγκο.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απαντάει στους επικριτές του: «Θα συνεχίσω να κλείνω στόματα»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: