Το OPEN και το σωματείο ΔΕΣΜΟΣ στέκονται δίπλα στους πυρόπληκτους: Για την αναγέννηση των περιοχών

Αποτέλεσμα της καταστροφικής πυρκαγιάς, στις Αδάμες της Κηφισιάς. Πηγή: Hellas Journal




Οι δικές μας στιγμές στο OPEN είναι γεμάτες κατανόηση, αγάπη και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Πιστό στις αξίες του και στην κοινωνική του διαδρομή το OPEN δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο μπροστά στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας.

Οι φλόγες έσβησαν και άφησαν πίσω τους τον όλεθρο, η αγάπη όμως μένει άσβεστη και μπορεί να φέρει πίσω τα χαμόγελα στα πρόσωπα των συνανθρώπων μας.

Το OPEN, σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, στέκεται δίπλα σε όσους επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα και καλεί όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν για τον σκοπό αυτό να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.desmos.org

Επιλέγοντας «ΔΩΡΕΑ» από την αρχική σελίδα του site του ΔΕΣΜΟΥ, μπορείτε να προσφέρετε εύκολα και άμεσα, με ηλεκτρονική κατάθεση το ποσό που επιθυμείτε για την ενίσχυση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό  Alpha Bank IBAN: GR1101401240124002002007025, Δικαιούχος: ΔΕΣΜΟΣ Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο

Και στις δύο περιπτώσεις, στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται ο όρος «Πυρκαγιές 2021».

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί για να αποκατασταθούν οι ζημιές και να ξαναγεννηθεί «ζωή» στις πληγείσες περιοχές. Κάθε συνεισφορά έχει σημαντική αξία.

«Οι φλόγες έσβησαν, η αγάπη μένει άσβεστη»

#Open_Oi_Dikes_Mas_Stigmes

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: