O Ερντογάν έχει νεύρα: Θύμωσε με 10χρονο που έκοψε πρόωρα την κορδέλα σε φιέστα εγκαινίων [video]

Ο Ταγίπ Ερντογάν εκνευρισμένος με τον 10χρονο που έκοψε πρόωρα την κορδέλα των εγκαινίων. Photo printscreen via youtube, Reuters




Καθόλου καλά δεν είναι τα νεύρα του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν που αυτή τη φορά εμφανίστηκε έντονα εκνευρισμένος, κατά την τελετή εγκαινίων γέφυρας στη Ριζούπολη της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι του Σαββάτου ο κ. Ερντογάν βρέθηκε στην πρωτεύουσα της τουρκικής περιφέρειας και περίμενε να κόψει την κορδέλα της νέας γέφυρας σε ακόμη μια φιέστα εγκαινίων ως… επισφράγισμα των πεπραγμένων του.

Μπροστά από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μαζί με άλλα παιδάκια βρισκόταν και ένας δεκάχρονος, με ψαλίδι στο χέρι, για να κόψει τη γαλάζια κορδέλα. Ωστόσο ο μικρός βιάστηκε και χρησιμοποίησε το ψαλίδι πριν δοθεί σήμα από τους διοργανωτές.

Όταν ο Ερντογάν κατάλαβε τι έγινε, εκνευρισμένος σκούντηξε τον 10χρονο πολλές φορές στο κεφάλι και όπως φαίνεται στο βίντεο, κάτι του είπε. Στη συνέχεια, μίλησε σε ένα άλλο κοριτσάκι που βρισκόταν δίπλα, για να κρατήσει την κομμένη κορδέλα.

Η κίνηση του Τούρκου προέδρου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο twitter, ενώ σύμφωνα με το BBC, η κορδέλα αντικαταστάθηκε και η φιέστα του κ. Ερντογάν ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω εκνευρισμούς και απρόοπτα.

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Η κατοχική Τουρκία επιδιώκει τη φινλανδοποίηση της Ανατολικής Μεσογείου, απειλεί με νέες γεωτρήσεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: