Σλοβενία: Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος προήδρευσε στη συνάντηση των υπουργών Άμυνας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος [photos]

Photo Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τη συνάντηση εργασίας των υπουργών ’μυνας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), όπου προήδρευσε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και πραγματοποιήθηκε πριν από τις εργασίες της Άτυπης Συνόδου των ΥΠΑΜ της Ε.Ε. στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR μέσω ΚΥΠΕ




Στη συνάντηση εργασίας των υπουργών Άμυνας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) προήδρευσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως ανακοινώθηκε, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, πριν από τις εργασίες της άτυπης συνόδου των υπουργών Άμυνας της ΕΕ στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η κατάσταση στο Αφγανιστάν. αλλά και θέματα που αφορούν τη Στρατηγική Πυξίδα. Επίσης, συζητήθηκαν οι προοπτικές για τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με άλλους διεθνείς οργανισμούς, όπως τα Ηνωμένα Έθνη και το ΝΑΤΟ, σύμφωνα με πληροφορίες τπυ ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Συνάντηση εργασίας των υπουργών Άμυνας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), όπου προήδρευσε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος. Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR μέσω ΚΥΠΕ

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι υπουργοί Άμυνας της Σλοβενίας Ματέι Τονίν, της Κύπρου Χαράλαμπος Πετρίδης, της Γερμανίας Άννεγκρετ Κραμπ – Καρενμπάουερ, της Αυστρίας Κλαούντια Τάννερ, της Ολλανδίας Ανκ Μπούλεβεντ Σούτεν, της Κροατίας Μάριο Μπάνοζιτς, της Ρουμανίας Νικολάε Τσιούκα και της Σλοβακίας Γιάροσλαβ Ναντ.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Ο Πλεύρης ζήτησε συγγνώμη από τον Εβραϊκό λαό για παλιές του δηλώσεις: Μετά από κόλαφο του ΚΙΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: