Πέθανε ο ηθοποιός Γουίλι Γκάρσον, «κολλητός» της Κάρι στο Sex and the City

O ηθοποιός Γουίλι Γκάρσον πέθανε στα 57 του. Photo via youtube SF




Σε ηλικία 57 ετών πέθανε ο ηθοποιός Γουίλι Γκάρσον, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από την δημοφιλή σειρά Sex and the City και τον ρόλο του Στάνφορντ Μπλατς του ομοφυλόφιλου «κολλητού» της Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ).

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο γιός του ηθοποιού, Nέιθαν Γκάρσον.

«Η οικογένεια του Sex and the City έχασε ένα μέλος της. Τον αγαπημένο Γουίλι Γκάρσον», δήλωσε ο παραγωγός του Sex and the City Μάικλ Πάτρικ Κινγκ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός γεννήθηκε στο Highland Park, New Jersey, στις 20 Φεβρουαρίου του 1964 και είχε τελειώσει τη  Δραματική Σχολή του Yale.

Είχε εμφανιστεί σε 75 ταινίες και περισσότερα από 300 επεισόδια στην τηλεόραση. Εκτός από το Sex and the City του HBO, είχε εμφανιστεί μεταξύ άλλων και στη σειρά White Collar από το 2009 μέχρι το 2014, στην ρομαντικό κομεντί «Little Manhattan» και το 2020 στο «Magic Camp».

«Ο Γουίλι Γκάρσον ήταν στη ζωή, όπως και στην οθόνη, αφοσιωμένος φίλος και λαμπρό φως για όλους στο σύμπαν του», αναφέρεται στην ανακοίνωση του HBO.

«Δημιούργησε έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες από το πάνθεον του HBO και ήταν μέλος της οικογένειάς μας για σχεδόν είκοσι πέντε χρόνια. Είμαστε βαθιά λυπημένοι που μάθαμε για τον θάνατό του και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η Σίνθια Νίξον, που υποδύθηκε τη Μιράντα Χομπς στη σειρά, πρόσθεσε: «Όλοι τον αγαπήσαμε και λατρέψαμε τη συνεργασία μαζί του. Ήταν απίστευτα αστείος στην οθόνη και στην πραγματική ζωή. Ήταν μια πηγή φωτός και φιλίας».

Ο Γκάρσον ήταν πατέρας ενός παιδιού, είχε υιοθετήσει τον γιο του Νέιθαν. Ήταν επίσης υποστηρικτής οργανώσεων που βοηθούν παιδιά να βρουν σπίτια μέσω υιοθεσίας.

«Σ ‘αγαπώ πολύ μπαμπά. Αναπαύσου εν ειρήνη και χαίρομαι που κατάφερες να μοιραστείς όλες τις περιπέτειες σου μαζί μου. Είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε σε μήνυμά του στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nathen Garson (@nathen_garson)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)

΄Οσο ζω ποτέ! λέει η Ελισάβετ: Ο Κάρολος θέλει να μετατρέψει το Μπάκιγχαμ σε Μουσείο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: