Ο Σουηδός billionaire Ντάνιελ Εκ, της Spotify, επιμένει για την Άρσεναλ: Επανήλθε με προσφορά 2 δισ.

Ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια αγώνα με την Τότεναμ epa09490267 EPA/Facundo Arrizabalaga




Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Spotify, Ντάνιελ Εκ, επιμένει για την αγορά της Αρσεναλ.

Ανέβασε την πρόταση του από τα 1.8, στα δύο δισ. ευρώ στην προσπάθεια του να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας του Λονδίνου από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, Σταν Κρένκε.

Ο Κρένκε και ο γιος του, διευθυντής της ομάδας, Τζος, εξακολουθούν να δηλώνουν πως δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν τις μετοχές τους, αλλά ο Εκ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Ο Τιερί Ανρί, ο οποίος είναι στο πλευρό του Εκ, δήλωσε πως η οικογένεια Κρένκε δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση εξαγοράς:

«Δεν έχουμε ακόμη απάντηση, αλλά ο Εκ επιμένει για την αγορά της Αρσεναλ. Έχει μεγάλα σχέδια για την ομάδα και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια», τόνισε ο διάσημος Γάλλος μιλώντας στο Sky Sports. Η Αρσεναλ έχει συνολική αξία 2,3 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το αμερικανικό οικονομικό περιοδικό, Forbes.

Η Spotify είναι Σουηδική υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής που επιτρέπει την πλοήγηση και την αναζήτηση μουσικής ανά καλλιτέχνη, άλμπουμ, είδος, λίστα αναπαραγωγής ή δισκογραφικής εταιρείας. Ιδρύθηκε στις 23 Απριλίου του 2006 και εκ των συνιδρυτών της είναι ο διεσεκατομμυριούχος διευθύνων σύμβουλός της Ντάνιελ Εκ.

Ο Ντάνιελ Εκ γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1983, μεγάλωσε στην επαρχία Ρώγκσβεντ της Στοκχόλμης. Είναι παντρεμένος με την Σόνια Λαβέντερ και έχει δύο παιδιά.

Αποφοίτησε από το γυμνάσιο πληροφορικής του Σούντμπιμπεργκ το 2002 και ξεκίνησε να σπουδάζει μηχανική στο Βασιλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας, ωστόσο εγκατέλειψε τις σπουδές του για να επικεντρωθεί στην καριέρα του στην πληροφορική.

HJ με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Λονδίνο, Βρετανία

Η UEFA ακύρωσε τις ποινές για τους «αντάρτες» της ευρωπαϊκής Super League

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: