O Giannis είναι πάντα εδώ: Καθώς δοκιμάζεις καλάθια στα γηπεδάκια, να τος μπροστά σου ξαφνικά ο Greek Freak

Η AntetokounBros Academy υποδέχτηκε τον εμπνευστή της, τον φετινό κορυφαίο παίκτη του κόσμου, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και την οικογένειά του. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ/STR




Η AntetokounBros Academy υποδέχτηκε σήμερα τον εμπνευστή της, τον φετινό κορυφαίο παίκτη του κόσμου, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και την οικογένειά του.

Ενώ η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για νέες και νέους υποψήφιους 12-16 ετών στην AntetokounBros Academy συνεχίζεται έως την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου  ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, επέστρεψε στην Αθήνα και στα ανοιχτά γήπεδα, εκεί από όπου ξεκίνησε, για να μιλήσει, να παίξει και να εμπνεύσει όλες και όλους τους νεαρούς αθλητές του προγράμματος.

  • Μαζί του, ο μικρότερος εκ των αδερφών, ο ’Αλεξ Αντετοκούνμπο, η μητέρα τους, Βερόνικα, η σύντροφός του, Μαράια, και τα δύο τους μικρά αγόρια.

Στο ανοιχτό γήπεδο των Ελληνορώσων με το ξεχωριστό graffiti για τον Greek Freak, η Head Coach, Εβίνα Μάλτση, υποδέχθηκε τις νεαρές αθλήτριες και τους νεαρούς αθλητές που ξεκίνησαν προπόνηση πέρυσι, για μια συνάντηση-«έκπληξη» με τον Γιάννη και τον ’Αλεξ Αντετοκούνμπο.

Ο εμπνευστής της AntetokounBros Academy, που υποστηρίζεται από τη Nike σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση και τον Οργανισμό Eurohoops, συνάντησε για πρώτη φορά τα παιδιά για τα οποία εκείνος και τα αδέρφια του δημιούργησαν αυτή την ακαδημία, για ένα παιχνίδι που θα τους έμενε αξέχαστο.

Ο Γιάννης και ο  ’Αλεξ διάλεξαν τυχαία από δύο «συμπαίκτες» και έτσι ξεκίνησε το παιχνίδι. Αυτό βέβαια ήταν μόνο ένα μικρό «ζέσταμα», αφού αμέσως μετά ο Γιάννης έδωσε το σύνθημα και όλα τα παιδιά κατέβηκαν αμέσως στα γήπεδα, δίπλα στους προπονητές τους.

Αυτή τη φορά, όμως, είχαν και τις οδηγίες του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ/STR
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ/STR

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: