Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Ελεύθεροι οι δέκα προσαχθέντες – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ

Photo Ένοπλη ληστεία έγινε στις 12 το μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως 53, στο κέντρο της Αθήνας, Αθήνα, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021. Δύο άγνωστοι που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν βαρύ οπλισμό ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν. Από την αστυνομία γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ μέσω ΚΥΠΕ




Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 10 προσαχθέντες για τη ληστεία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο άτομα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και βαριά οπλισμένα με καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο υποκατάστημα στη Μητροπόλεως 53, και αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες και προχώρησε σε προσαγωγές στη γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της τρομοκρατίας, καθώς φέρεται ότι οι ένοπλοι δράστες μίλησαν στους υπαλλήλους και καταφέρθηκαν εναντίον του τραπεζικού συστήματος.

Πληροφορίες από STAR / ΕΡΤ

Ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας – Με βαρύ οπλισμό οι δράστες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: