Οικονόμου: Συνάντηση Μητσοτάκη στο Παρίσι με τη γενική διευθύντρια της Unesco

File Photo Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννης Οικονόμου μιλάει στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου στη ΓΓ Ενημέρωσης, Αθήνα, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Οικονόμουαναφέρθηκε στο δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στο οποίο παρακάθισε ο πρωθυπουργός, κατά την παρουσία του στη Νέα Υόρκη.

Πρόσθεσε επίσης ότι «είχε συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, με τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, με τον πρόεδρο του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης. Συναντήθηκε επίσης με στελέχη της ελληνικής ομογένειας, με τους επικεφαλής των αμερικανο-εβραϊκών οργανώσεων, με επιφανή στελέχη της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας και με επικεφαλής παγκόσμιων κολοσσών όπως ο πρόεδρος της Microsoft, Μπραντ Σμιθ και ο πρόεδρος της Pfizer.

Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Παρίσι, το μεσημέρι θα συναντηθεί με τη γενική διευθύντρια της Unesco, στην έδρα του Οργανισμού. Στις 20.00 ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Γαλλίας θα εγκαινιάσουν από κοινού την έκθεση «Παρίσι – Αθήνα, η γέννηση της σύγχρονης Ελλάδας από το 1675-1919», η οποία γίνεται στο Λούβρο.

Στη συνέχεια, οι δύο ηγέτες θα έχουν δείπνο εργασία στο Μέγαρο των Ηλυσίων».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Οικονόμου: Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε εγρήγορση  – Στην Κρήτη Στυλιανίδης και Τουρνάς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: