Οι κύριοι Μητσοτάκης και Αναστασιάδης θα επισκεφθούν αυτόν τον Αρχιεπίσκοπο; Θα τον επιβραβεύσουν;

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, στην Αστόρια… ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




ΡΕΠΟΡΤΑΖ HELLAS JOURNAL

Μετά την απαράδεκτη και προκλητική παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου στη φιέστα του ισλαμιστή ηγέτη της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, τι θα πράξουν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας;

Ο πρώτος φτάνει την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη και ο δεύτερος είναι ήδη στην αμερικανική μεγαλούπολη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα επισκεφθούν τον κ. Ελπιδοφόρο και θα υποβάλουν τα σέβη τους ως να μην συνέβη τίποτα; Ως γνωστό, ο Αρχιεπίσκοπος αρνήθηκε να ακούσει τη συμβουλή της ελληνικής κυβέρνησης για να μην παραστεί στα εγκαίνια του «Τουρκικού Κέντρου».

Πήγε -και όπως αναφέρουμε σε άλλες στήλες– «ευλόγησε» την πολιτική του Ερντογάν, ο οποίος καταπατεί όλες τις ελευθερίες, παραβιάζει τα ανθρώπινα και θρησκευτικά δικαιώματα. Επίσης, φωτογραφήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, προκαλώντας τα αισθήματα των Ελληνοκυπρίων, που ζουν και δημιουργούν στη Νέα Υόρκη.

Πολλοί είναι πρόσφυγες. Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές εστίες από τις δυνάμεις του Αττίλα. Με τον ηγέτη του ψεοδοκράτους συναγελάζεται ο κ. Ελπιδοφόρος.

Εάν ο κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ακυρώσουν τις συναντήσεις τους, θα δείξουν στους ομογενείς ότι δεν τους υπολογίζουν καθόλου.

ΕΠΙΣΗΣ: Τίθεται και ένα άλλο ζήτημα. Οι κυπριακές οργανώσεις της Αμερικής θα δεξιωθούν τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στο πλαίσιο της τιμητικής εκδήλωσης για ένα σπουδαίο Έλληνα και μεγάλο επιστήμονα: Τον Στέλιο Παπαδόπουλο.

«Συμπρόεδρος» στην εκδήλωση είναι ο κ. Ελπιδοφόρος. Οι κυπριακές οργανώσεις θα ανεχθούν την απαράδεκτη και προκλητική πράξη του Αρχιεπισκόπου; Δεν θα ακυρώσουν την πρόσκληση; Πρέπει…

Ελπίζουμε ότι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, θα βάλουν στη θέση του τον κ. Ελπιδοφόρο και δεν θα τον επιβραβεύσουν. Διαφορετικά δικαιούμαστε να εκφράζουμε αμφιβολίες για τις πολιτικές τους…

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Η Ομογένεια “κοχλάζει” με τον απαράδεκτο Ελπιδοφόρο: “Ευλόγησε” τον Ερντογάν, φωτογραφήθηκε με τον Τατάρ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: