Η αλήθεια για τον μη εμβολιασμό του Βασίλη Λεβέντη: «Φοβόταν τις θρομβώσεις» αποκάλυψε η σύζυγός του

File photo Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται με κορωναϊό στον Ευαγγελισμό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές μέσω ΚΥΠΕ




Στον Ευαγγελισμό δίνει τη μάχη με τον κορωναϊό ο Βασίλης Λεβέντης, αφού τις προηγούμενες ημέρες διαγνώστηκε θετικός και παρουσίασε σοβαρά συμπτώματα, τα οποία έπρεπε να αντιμετωπιστούν με νοσηλεία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν έχει κάνει το εμβόλιο για την Covid-19 και η κατάστασή του φαίνεται να είναι σοβαρή.

Στους λόγους για τους οποίους ο Βασίλης Λεβέντης δεν έχει εμβολιαστεί, αναφέρθηκε η σύζυγός του σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ALPHA, η οποία τόνισε ότι λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ο πολιτικός, φοβόταν:

«Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις» είπε. «Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών. Είναι δυνατόν να μην τον παροτρύνουμε να κάνει το εμβόλιο;».

Σύμφωνα με την σύζυγό του, όλη η οικογένεια τον παρότρυνε να εμβολιαστεί: «Μου έλεγε “ας περιμένω λίγο ακόμα”».

Η σύζυγος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων μίλησε και για την πορεία των συμπτωμάτων αλλά και για το πώς ο κ. Λεβέντης κατέληξε στο νοσοκομείο:

«Η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μηνός. Πήγε στον Ευαγγελισμό και έκανε το τεστ. Έφυγε και του τηλεφώνησαν ότι ήταν θετικό. Από τον Ευαγγελισμό του είχαν πει έλα να κάνει νοσηλεία. Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38. Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα: Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο! Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα», είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Βασίλης Λεβέντης είχε επιλέξει να παραμείνει στο σπίτι και να μην πάει στο νοσοκομείο, από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε θετικός.

«Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Όλοι του λέγαμε πήγαινε στο νοσοκομείο. Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Από τον Ευαγγελισμό του είχαν πει έλα να κάνει νοσηλεία. Ήταν αρνητικός. Σας λέω τις αλήθειες», είπε η σύζυγος του πολιτικού.

Τέλος αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που ο Βασίλης Λεβέντης αντιμετώπιζε, καθώς είπε ότι έχει σακχαρώδη διαβήτη. «Έχει πολλές ευαισθησίες» συμπλήρωσε.

Πληροφορίες από ALPHA

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βασίλης Λεβέντης: Μιλούσε με πάθος υπέρ του εμβολίου, ερωτηματικό αν το έκανε

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: