Για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν: Η ΕΡΤ παρουσίασε διαδικτυακά όλες τις σειρές μυθοπλασίας της

Φωτογραφία via ΕΡΤ




Τις σειρές μυθοπλασίας της λίγο πριν από την πρεμιέρα τους στην ΕΡΤ1, παρουσίασε η ΕΡΤ, σε μια διαδικτυακή συνάντηση με καλεσμένους συντελεστές και πρωταγωνιστές, οι οποίοι έδωσαν μια πρώτη εικόνα απ’ όσα θα παρακολουθήσουμε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στη μικρή οθόνη και μας σύστησαν τους ήρωες που υποδύονται.

Γέλιο, συγκίνηση, μυστήριο, αγωνία, δράση, και φυσικά πολλές εκπλήξεις, επιφυλάσσουν οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, κλείνοντας ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή, αλλά και τα βράδια του Σαββάτου.

Με νέες καθημερινές και εβδομαδιαίες σειρές, που έρχονται να προστεθούν στις ήδη αγαπημένες του κοινού, αλλά και με την πρωτοποριακή για τη χώρα μας επιλογή να «ζωντανέψουν» σε μίνι σειρές αριστουργήματα σπουδαίων Ελλήνων λογοτεχνών, η δημόσια τηλεόραση επενδύει φέτος ακόμη πιο δυναμικά στη μυθοπλασία.

Αν κάτι, ωστόσο, είναι επίσης πρωτοποριακό για την ελληνική τηλεόραση, είναι ότι η ΕΡΤ επέλεξε φέτος να μεταδίδει τις σειρές της, όχι μόνο στο prime time, αλλά σε επανάληψη και στις 19:00, προκειμένου να είναι στη διακριτική ευχέρεια των τηλεθεατών να τις παρακολουθήσουν, είτε το απόγευμα, είτε το βράδυ.

Και φυσικά, θα υπάρχουν και στο ERTFLIX για να τις βλέπει κανείς, κατά κυριολεξία, στις ώρες και στις ημέρες που τον εξυπηρετούν.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα πουλήσει το κανάλι OPEN: Διέψευσε με χιούμορ τις εικασίες για την υγεία του

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: