«Ευτυχώς τον χώρισα και γλίτωσα το μαρτύριο», έλεγε η Δώρα: Της έστησε καρτέρι και τη σκότωσε [video]

File Photo Η άτυχη εκπαιδευτικός που έπεσε θύμα της ζηλοτυπίας του πρώην συντρόφου της via Facebook Dora Zacharia




Η παθολογική ζήλια που έδειχνε προς το πρόσωπό της ο άνθρωπος που τελικά της αφαίρεσε τη ζωή με δύο σφαίρες από κυνηγετική καραμπίνα φαίνεται πως είχε τρομάξει όχι μόνο την ίδια την εκπαιδευτικό αλλά και το οικείο της περιβάλλον.

Ο χωρισμός της πριν από περίπου έναν μήνα, τη λύτρωσε και την απελευθέρωσε από την πίεση αυτού του ανθρώπου που δεν της επέτρεπε ούτε τηλεόραση να βλέπει μόνη της γιατί ήθελε να ασκεί πλήρη έλεγχο πάνω της. Το έγκλημα συγκλόνισε το πανελλήνιο και προστέθηκε στη μακρά λίστα με τις δολοφονίες γυναικών στη χώρα μας.

Η 31χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε στη Ρόδο  την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος λίγο αργότερα αυτοκτόνησε.

Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο και με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσαν ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Αστυνομικοί της Σήμανσης βρήκαν στο σημείο δύο κάλυκες από την καραμπίνα, ενώ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του δράστη.

Λίγη ώρα αργότερα ενημερώθηκαν για πυροβολισμούς στην οδό Μητροπολίτη Ιωακείμ, στον συνοικισμό της Θεοτόκου. Εκεί βρήκαν νεκρό τον δράστη, καθώς και σημείωμα που είχε αφήσει.

Πλέον, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του δράστη

«Χώρισα, γλίτωσα από ένα μαρτύριο»

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η εκπαιδευτικός μίλησε με την καλύτερη φίλη της στο τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης και ήταν πολύ χαρούμενη. Φέρεται να της είπε: «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς, χώρισα».

Το σημείωμα του 40χρονου αυτόχειρα

Λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να μεταβούν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό. Οι αστυνομικοί, όταν έφθασαν εκεί, διαπίστωσαν ότι ένα άτομο, ηλικίας 40 ετών, είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του. Ήταν ο δράστης του φονικού. Στο διαμέρισμά του οι αστυνομικοί βρήκαν σημείωμα, όπου ο 40χρονος έγραφε: «Χωρίς την καλή μου, δεν έχει νόημα να ζω»

Με πληροφορίες από Open Tv

«Την ζήλευε αφόρητα»: Οι γονείς της άτυχης Δώρας μιλούν για το άγριο έγκλημα στη Ρόδο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: