Champions League: Σοκ η Γιουνάιτεντ, γκολ ο Ρονάλντο – Ισοπαλία με 4 πέναλτι στο Σεβίλλη-Σάλτσμπουργκ [photos]

Photo Η Γιουνγκ Μπόις σόκαρε στο 95′ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κερδίζοντας με 2-1 στην πρεμιέρα του Champions League, στις 14 Σεπτεμβρίου 2021. EPA/PETER KLAUNZER μέσω ΚΥΠΕ




Το φετινό UEFA Champions League ξεκίνησε με συναρπαστικό τρόπο, επιφυλάσσοντας μια μεγάλη έκπληξη στους φιλάθλους και μια ισοπαλία γεμάτη πέναλτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπεσε θύμα της ελβετικής Γιουνγκ Μπόις, η οποία στο 95′ κεραυνοβόλησε τους Άγγλους και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1.

Αν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε το πρώτο γκολ στη φετινή διοργάνωση και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στο Μάντσεστερ, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν κατάφεραν να φύγουν από την Ελβετία με το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Πορτογάλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 13′ έπειτα από παράλληλη σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες, παρόλα αυτά το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς στους Άγγλους.

Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν αρκετό για τους Άγγλους. EPA/ALESSANDRO DELLA VALLE μέσω ΚΥΠΕ

Στο 35′ ο Μπισάκα δέχθηκε κόκκινη κάρτα έπειτα από δολοφονικό μαρκάρισμα του αφήνοντας την Γιουνάιτεντ με δέκα παίκτες. Κάτι που έδωσε θάρρος στους Ελβετούς οι οποίο κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Νγκαμαλέ στο 66′.

Σα να μην έφτανε αυτό… στο 95′ ο Σιμπατσέ έκανε το 2-1 για την Γιουνγκ Μπόις σοκάροντας τους Άγγλους.

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της ελβετικής ομάδας. EPA/ALESSANDRO DELLA VALLE μέσω ΚΥΠΕ

Τέσσερα πέναλτι στη Σεβίλλη

Την ίδια ώρα στο Σεβίλλη-Σάλτσμπουργκ γράφτηκε ιστορία, καθώς δόθηκαν τέσσερα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ενώ το τελικό σκορ ήταν 1-1.

Τα πρώτα τρία τα κέρδισε η αυστριακή ομάδα η οποία έχασε τα δύο (στο 13′ με τον Αντεγιέμι και στο 35′ με τον Σούτσιτς), ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει (στο 21′) με τον Σούτσιτς.

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Σεβίλλη-Σάλτσμπουργκ. EPA/JOSE MANUEL VIDAL μέσω ΚΥΠΕ

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ράκιτιτς ισοφάρισε για τη Σεβίλλη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η ευκολία με την οποία δόθηκαν τα πέναλτι μάλλον οδήγησε τον Ελ Νεσιρί στο να κάνει θέατρο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, το οποίο οδήγησε τον διαιτητή να του δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα δόθηκαν 4 πέναλτι. EPA/JULIO MUNOZ μέσω ΚΥΠΕ

Πληροφορίες από ΕΡΤ

20 πράγματα που πρέπει να ξέρεις και να θυμάσαι για το Champions League: Η κορυφαία διοργάνωση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: