Απίστευτος διάλογος του εκπροσώπου του ΟΗΕ με δημοσιογράφο: Χάθηκε η ανακοίνωση για το γεύμα!

FILE PHOTO: Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες με τον εκπρόσωπό του, Στεφάν Ντουτζάρικ (αριστερά). Credit UN Photo, Manuel Elías




Ούτε και χθες τα Ηνωμένα Έθνη ήταν σε θέση να διευκρινίσουν πότε θα εκδοθεί ανακοίνωση των Οργανισμού αναφορικά με τη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ερωτηθείς τι συνέβη με τη δήλωση αναφορικά με την συνάντηση του επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού με τους δύο ηγέτες, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη πριν δύο μέρες, ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Στεφάν Ντούζαρικ είπε πως και ο ίδιος είναι μεταξύ αυτών που δεν γνωρίζει τίποτε για τη δήλωση, αλλά μόλις υπάρχει κάτι θα ενημερώσει.

«Περιλαμβάνω και τον εαυτό μου στην ομάδα ατόμων που δεν είδε τίποτα ακόμη. Μόλις έχω κάτι θα το μοιραστώ μαζί σας», είπε ο κ. Ντούζαρικ απαντώντας σε ερώτηση κατά την ενημέρωση των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης του ΟΗΕ.

ΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Ερώτηση: Και θα μπορούσατε να μας πείτε τι απέγινε η δήλωση για την Κύπρο που δεν έχω δει και νομίζω ότι δεν έχει δει κανείς άλλος;

Εκπρόσωπος: Λοιπόν, Έντι, θα συμπεριλάμβανα τον εαυτό μου σε αυτήν την ομάδα ανθρώπων που δεν έχουν δει τίποτα. Οι αγωγοί σε αυτό το κτίριο είναι μερικές φορές μυστηριώδεις ακόμη και για μένα. Μόλις έχουμε κάτι, θα το μοιραστούμε μαζί σας.

Ερώτηση: Μπορείτε να ελέγξετε … Θέλω να πω, είναι δύο μέρες …

Εκπρόσωπος: Έχω … Έντι, εμπιστέψου με. Εχω τσεκαρει. Οι υδραυλικές μου δεξιότητες έχουν βελτιωθεί.

Η Λευκωσία αναμένει διορισμό απεσταλμένου του Γκουτέρες: Συμφωνήθηκε στη Νέα Υόρκη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: