Αχαΐα: Νεκρός ανασύρθηκε 77χρονος που έπεσε σε γκρεμό 70 μέτρων – Πιθανόν να υπέστη εγκεφαλικό

File photo Διασώστες της Α’ ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος επιχειρούν σε διάσωση. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ μέσω ΚΥΠΕ




Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες του θανάτου 77χρονου που έπεσε σε γκρεμό περίπου 70 μέτρων την Πέμπτη το πρωί στην Εθνική Οδό Αιγίου-Φτέρης, μεταξύ των περιοχών Αχλαδιά και Πυργάκι, αφού το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, για τα ακριβή αίτια θανάτου του 77χρονου που ανασύρθηκε νεκρός από το σημείο, αναμένεται να δώσει απαντήσεις η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Για τον απεγκλωβισμό του 77χρονου από το όχημα που κατά την πτώση του ανετράπη, στήθηκε επιχείρηση από τέσσερα μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Τραυματισμένη διατηρώντας τις αισθήσεις της ανασύρθηκε η σύζυγός του που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού, αφού πιθανόν υπέστη εγκεφαλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγός του φέρεται να δήλωσε στις Αρχές, ότι πριν το τροχαίο η ίδια μιλούσε στον άνδρα της,  αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Πυροβολισμοί στους Αμπελοκήπους : Τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: