Tάκης Θεοδωρικάκος: Επιπλέον 100 περιπολικά τις νύχτες στην Αθήνα

File Photo Περιπολικό της Αστυνομίας via pexels.com




Για τετραψήφιο αριθμό νέων αστυνομικών που θα επανδρώσουν τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής, έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος από το ΑΤ Καλλιθέας, το οποίο επισκέφθηκε.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε ότι 1.026 αστυνομικοί (306 αποφοιτήσαντες από τη σχολή και 720 δόκιμοι) θα πάνε στα τμήματα του Λεκανοπεδίου, ενώ ανέφερε πως ακόμη 100 περιπολικά, πλήρως επανδρωμένα, θα κυκλοφορούν τις νύχτες στην Αθήνα, για την ασφάλεια των πολιτών απο τις επόμενες ημέρες.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «από την 1η Νοεμβρίου έχουμε την δυνατότητα και γίνεται πράξη, να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά τις βραδινές ώρες, 00:00-06:00, που θα περιπολούν στους δρόμους της Αττικής».

«Η Πολιτεία ξεκινά πρόσθετη στελέχωση με 1.026 άνδρες και γυναίκες στα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής, για να ενισχυθεί το αίτημα ασφάλειας, παντού και για όλους», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με τον υπ. Προστασίας του Πολίτη, η δύναμη των τμημάτων της Αττικής υπολείπεται της οργανικής δύναμης κατά 5.000 αστυνομικούς.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr

Μολότοφ, χημικά και πετροπόλεμος ξανά έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: