«Ταλιμπανοχριστιανοί» αρνητές του εμβολιασμού και του ιού απειλούν καθηγητές με… χαντάκια

File Photo Αντιεμβολιαστές πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ μέσω ΚΥΠΕ




Όσο μεγαλώνει η πόλωση μεταξύ της Πολιτείας και αυτού του συνονθυλεύματος αρνητών του εμβολίου ή του covid-19 που επιμένουν στον μη εμβολιασμό τους τόσο πληθαίνουν και οι απειλές.

Στόχος αυτών που ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης έχει ονομάσει «ταλιμπανοχριστιανούς» είναι κυρίως καθηγητές και απλοί γιατροί που μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές κυρίως επιχειρηματολογούν υπέρ του εμβολιασμού προκειμένου να υπάρξει προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και των ίδιων.

Πάντως μετά τον κ. Τζανάκη, σχετική καταγγελία για απειλές σε βάρος του διατύπωσε και ένας ακόμη καθηγητής, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega σημείωσε: «Εγώ δέχομαι άπειρες απειλές… Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και βρίζουν τη γραμματέα μου. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια… Η πανδημία έχει τρελάνει τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, σημείωσε και ότι μετά τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους που ανακοινώθηκαν, το ποσοστό εμβολιασμού αυξήθηκε κατακόρυφα. Και ότι ελάχιστοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία δεν έχουν εμβολιαστεί, οι οποίοι θα βγουν σε αναστολή εργασίας θα εμβολιαστούν σύντομα και θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους.

Ακολoυθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Στην Αθήνα μες το κέντρο: Δέντρο κατέπεσε στο εστιατόριο που δειπνούσαν Μενέντεζ – Πάιατ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: