Πυροσβέστης τραυματίστηκε στην Πάρνηθα: Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ΓΝΑ

FILE PHOTO: Πυροσβέστες του πρώτου πεζοπόρου τμήματος της ΕΜΑΚ επιχειρούν στην θέση Φλαμπούρι κατά τη διάρκεια δασικής πυρκαγιάς στην Πάρνηθα, Σάββατο 7 Αυγούστου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Παρελήφθη, πριν από λίγη ώρα, από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε νωρίτερα στη θέση Φλαμπούρι της Πάρνηθας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο πυροσβέστης δεν έχει κάποιο κάταγμα ή σοβαρό τραύμα, εκ πρώτης όψεως, και μεταφέρθηκε στο 251 ΓΝΑ για περαιτέρω διερεύνηση του τραυματισμού του.

Ο πυροσβέστης, όπως έγινε γνωστό, λιποθύμησε και έπεσε στην πλαγιά με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι, ευτυχώς όχι σοβαρά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Αμέσως έγινε κινητοποίηση και οι συνάδελφοι του τον μετέφεραν σε σημείο που μπορούσε να προσγειωθεί το ελικόπτερο, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

 

Παρότι όλα τα μέτωπα της Αττικής βρίσκονται σε ύφεση , στην Πάρνηθα εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις που έχουν ενισχυθεί μέσω του Ευρωπαϊκού μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας με πεζοπόρα τμήματα από τη Κύπρο, τη Γαλλία και το Ισραήλ, ενώ για την αεροπυρόσβεση έχουν κινητοποιηθεί 3Ε/Π.

Συνδρομή παρέχουν ο Ελληνικός Στρατός με πεζοπόρα τμήματα, η ΕΛ.ΑΣ, εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Μάχη σε τρία μέτωπα στην Πελοπόννησο: Αναζωπυρώσεις στην Αρχαία Ολυμπία, ξεκίνησαν ρίψεις τα αεροσκάφη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: