Νοσηλεύτρια σε συνοδό καρκινοπαθούς: Έχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε! Σε δύο – τρία χρόνια θα είστε κι εσείς εδώ

File photo Στρατιωτικός γιατρός ετοιμάζεται να εμβολιάσει, με το εμβόλιο της Moderna για Covid-19, άνδρα της ηλικιακής ομάδας 70-75. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Τμήμα Χημειοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας όταν νοσηλεύτρια ήρθε σε ρήξη με την κόρη ασθενούς επειδή είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωναϊού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pelop.gr, η υγιειονομική υπάλληλος «αρπάχτηκε» με την κόρη καρκινοπαθούς, όταν εκείνη προσκόμισε τα επίσημα έγγραφα πως έχει εμβολιαστεί πλήρως και άρα θα μπορούσε να συνοδεύσει τον πατέρα της στη διαδικασία που θα ακολουθούσε.

Η νοσηλεύτρια ειρωνεύτηκε τη γυναίκα λέγοντας: «Έχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε» είπε και προσέθεσε: «Σε δύο – τρία χρόνια θα είστε κι εσείς εδώ».

Στη συνέχεια η νεαρή επιτέθηκε φραστικά στη νοσηλεύτρια και ακολούθησε διαπληκτισμός. Τη σκηνή παρακολουθούσαν άλλοι ασθενείς και συνοδοί τους άναυδοι.

Η νεαρή γυναίκα που κατ’ ουσίαν η νοσηλεύτρια… «καταράστηκε», λέγοντας πως το εμβόλιο «σπέρνει» καρκινικά κύτταρα, ενημέρωσε πρόσωπα της ιατρικής κοινότητας της Πάτρας για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες μια μητέρα ενός 16χρονου κοριτσιού στην Πάτρα βρέθηκε μπροστά σε μια γιατρό αρνήτρια των εμβολίων και σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κάνει, η γιατρός ειρωνευόταν την ώρα που το κορίτσι της έκανε το εμβόλιο ενάντια στον κορωναϊό.

Για το ζήτημα παρενέβη ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος διέταξε την άμεση έρευνα. Στην έγγραφη καταγγελία της, η μητέρα του 16χρονου κοριτσιού κατήγγειλε πως η γιατρός κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού, χρησιμοποίησε απαξιωτικά λόγια για το εμβόλιο και τη διαδικασία των εμβολιασμών, υποβαθμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης με την εκτίμηση ότι «μια γρίπη είναι…» γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας της κοπέλας.

Πληροφορίες από pelop.gr

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Εφιαλτικές προβλέψεις Σαρηγιάννη: Τουλάχιστον 60 θάνατοι ημερησίως και 7.000 – 8.000 κρούσματα στα τέλη Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: