Νίκος Δένδιας για πυρκαγιές: Συνεχίζουμε να γινόμαστε αποδέκτες μηνυμάτων συμπαράστασης από φίλους και εταίρους σε όλον τον πλανήτη

Photo Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ μέσω ΚΥΠΕ




Τις ευχαριστίες του προς τη Γερμανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Νορβηγία και την Τσεχία εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας για τη στήριξη και την αλληλεγγύη τους προς την Ελλάδα που δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές.

«Συνεχίζουμε να γινόμαστε αποδέκτες μηνυμάτων συμπαράστασης από τους φίλους και εταίρους μας σε όλο τον πλανήτη, που προσφέρονται να παράσχουν βοήθεια ή εκφράζουν την αλληλεγγύη τους για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα» επισημαίνει μέσω Twitter, ο κ. Δένδιας.

Χθες, ο υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε βαθιά συγκίνηση για τα μηνύματα και τις κινήσεις αλληλεγγύης για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα από Αίγυπτο, Αρμενία, Βέλγιο, Γαλλία, Γεωργία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες, Ιορδανία, Ισραήλ, Ισπανία, Κροατία, Κύπρο, Λίβανο, Λιθουανία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία, Τουρκία, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, την Ινδία, την Ιρλανδία, την Παλαιστίνη, την Ελβετία.

Εξίσου, εξέφρασε απεριόριστη ευγνωμοσύνη σε όσους προσέφεραν βοήθεια στην Ελλάδα για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

“Η Γαλλία στο πλευρό της Ελλάδας”: Συμπαράσταση Μακρόν για τις φωτιές με Καναντέρ, πυροσβέστες, διασώστες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: