Νεκρός 70χρονος χειριστής μπουλντόζας στη Φωκίδα: Έπεσε σε χαράδρα από άγνωστη αιτία

File photo Πυροσβέστης κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Νεκρός ανασύρθηκε χειριστής χωματουργικού μηχανήματος από χαράδρα στη Φωκίδα την ώρα που επιχειρούσε στην περιοχή της πυρκαγιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου Άμφισσας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο άτυχος 70χρονος βρέθηκε στον γκρεμό υπό ανεξήγητες συνθήκες περίπου στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας.

Ο χειριστής, που ήταν κάτοικος της Αμυγδαλιάς Δωρίδας, συμμετείχε στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στην περιοχή και μεταφέρθηκε μισή ώρα μετά τις 3:00 το μεσημέρι στο νοσοκομείο Άμφισσας. Όπως σημειώνει λίγο αργότερα στη ανακοίνωση του το νοσοκομείο Άμφισσας «διεκομίσθη με το ΕΚΑΒ με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, την ώρα που το μηχάνημα κινούνταν από το νεκροταφείο της Ερατεινής προς το χωριό Μηλιά, κοντα στη θέση Αμυγδαλιά βρέθηκε στο γκρεμό από άγνωστη αιτία.

Η μπουλντόζα του άτυχου 70χρονου στη χαράδρα Πηγή: lamiareport.gr

Η μπουλντόζα μετά την εκτροπή αναποδογύρισε και σταμάτησε στη μέση της πλαγιάς, σε βάθος περίπου τριάντα μέτρων.

Ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση του 70χρονου χειριστή που ήταν εγκλωβισμένος στην καμπίνα του μηχανήματος.

Τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση της σορού του άτυχου 70χρονου έκανε η Ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ που πήγε από τη Λαμία.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / lamiareport.gr
Λαμία, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη NEWS GOOGLE

Ισραηλινός πυροσβέστης τραυματίστηκε ελαφρά: Πολίτης νοσηλεύεται σε Οφθαλμολογική Κλινική

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: