Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η τελευταία του ανάρτηση για τη φωτιά πριν τον θάνατό του στο Κρυονέρι

Η φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο Κωνσταντίνος Μίχαλος από τον τόπο της φωτιάς στο Κρυονέρι μαζί με πυροσβέστες και τον Περιφερειάρχη Αττικής. Photo: Facebook/Kmichalos1




Λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή το μεσημέρι σήμερα, στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι,  ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Μίχαλος είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook για τις πυρκαγιές.

Η ανάρτηση συνοδεύονταν από φωτογραφία του από τον τόπο της φωτιάς, έχοντας δίπλα του τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Τον Κωνσταντίνο Μίχαλο παρέλαβε το ΕΚΑΒ από το εργοστάσιό του   μετά από ειδοποίηση από τη σύζυγό του. Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, αλλά  παρά τις προσπάθειες των διασωστών ο 61 ετών επιχειρηματίας κατέληξε από ανακοπή.

Στην ανάρτησή του ο άτυχος επιχειρηματίας ανέφερε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές που δίνουν έναν άνισο αγώνα με την πύρινη λαίλαπα! Μακάρι οι ζημιές να περιοριστούν μόνο σε υλικές και να μην έχουμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και σε ζωάκια. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και πολλά λάθη και θα πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να υπάρξει ανάληψη ευθύνης με συγκεκριμένες συνέπειες! Δεν νοείται και αυτή η καταστροφή να περάσει έτσι!».

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Νεκρός ο Κωνσταντίνος Μίχαλος: Έπαθε ανακοπή στο γραφείο του στο Κρυονέρι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: