Κυβέρνηση για Τσιτσιπά: Σπουδαίος αθλητής, αλλά δεν έχει τη γνώση να αξιολογεί τους εμβολιασμούς

File Photo: Ο διάσημος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς στο Roland ​Garros, στο Παρίσι. EPA, CHRISTOPHE PETIT TESSON




«Η κυβέρνηση διαθέτει όλα τα μέσα και απαιτείται από όλους η μεγίστη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η πραγματικότητα για τους ανεμβολίαστους είναι πως “είτε θα εμβολιαστούν, είτε θα νοσήσουν” θέτοντας σε κίνδυνο τους ίδιους και τους γύρω τους. Είναι ηθικά απαράδεκτο».

Τα παραπάνω τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφερόμενος στο μέτωπο της πανδημίας.

Μάλιστα ο κ. Οικονόμου κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τις πρόσφατες δηλώσεις του ανεμβολίαστου τενίστα, δεδομένου ότι ο αθλητής είχε επιλεγεί από την κυβέρνηση για να συμμετάσχει στην καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας δήλωσε:

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σπουδαίος αθλητής η προσφορά. Δεν αμφισβητείται η αθλητική του επάρκεια. Αμφισβητείται ωστόσο η ικανότητά του να αξιολογήσει την αναγκαιότητα και σημασία των εμβολιασμών ή αν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο επαρκώς,

Και αμφισβητείται καθώς δεν έχει ούτε τις γνώσεις ούτε τις σπουδές και την επιστημονική γνώση για κάτι τέτοιο. Καλό θα ήταν όλοι να είναι διπλά προσεκτικοί όταν τοποθετούνται και οι πολίτες να εμπιστεύονται όσους πραγματικά έχουν γνώσεις πάνω στο θέμα αυτό».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις στο βίντεο μετά το 22:00

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Πρεμιέρα για τον Γιάννη Οικονόμου: Η κυβέρνηση στο τέλος αυτής της κρίσης θα έχει μεριμνήσει για να κλείσει κάθε πληγή

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: