Γεωργιάδης: Oι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά, δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης νέο λοκντάουν

File Photo: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει σε εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο εργοστάσιο της Πίτσος στο Ρέντη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




«Είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία, των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χώρας στον αέρα», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ,  σημείωσε ότι «η οικονομία αντέχει, η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο».

Με αφορμή το πλαίσιο που θα ανακοινωθεί αύριο ενόψει φθινόπωρου, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ξανακάνει λοκντάουν.

Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε πως «δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει λοκντάουν, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες».

Ο υπουργός τόνισε ότι δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης εστίασης και ψυχαγωγίας, λέγοντας χαρακτηριστικά, «δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά».

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι δεν πρόκειται για τιμωρία των ανεμβολίαστων, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του κινδύνου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Ανοιχτή προειδοποίηση της κυβέρνησης για λήψη μέτρων διαχωρισμού των ανεμβολίαστων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: