Σήμερα οι ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων: Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

File photo Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μπροστά από το κινητό επιχειρησιακό κέντρο «Όλυμπος» στην Αρχαία Ολυμπία, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές της Ηλείας, την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Σε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου προήδρευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με θέμα τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών.

Οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου την Τρίτη και στη συνέχεια θα γίνουν ανακοινώσεις εξειδίκευσης των μέτρων από τους αρμόδιους Υπουργούς.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

ΕΠΙΣΗΣ: ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής Χρήστος Τριαντόπουλος.

ΑΚΟΜΑ: ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθανάσιος Πετραλιάς, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης και η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Πληροφορίες από Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Σακελλαροπούλου: Στις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα δεν είμαστε μόνοι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: