Αλληλοσυγχαίρονται: Ο Τσαβούσογλου ευχαρίστησε τον Τατάρ για την ανύπαρκτη… στήριξή του στην κατάσβεση των πυρκαγιών

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ στην Αττάλεια. Φωτογραφία via Twitter, Ersin Tatar, @ersinrtatar




Ομάδα 21 ατόμων φτάνει από τα κατεχόμενα για να βοηθήσει στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών, ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ευχαριστώντας τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ για την επίσκεψή του στην Αττάλεια και την ηθική στήριξή του.

Κατά την επίσκεψή του σήμερα στο Κέντρο Διαχείρισης Πυρκαγιών στο Μαναβγκάτ μαζί με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, ο Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι στο ψευδοκράτος παρακολουθούν τη φωτιά στην Τουρκία με μεγάλη ανησυχία από την ημέρα που ξεκίνησε και ότι είναι λυπημένος βαθιά για τα δεινά των ανθρώπων της περιοχής.

“Ο πόνος σας είναι και δικός μας πόνος”, είπε ο Ερσίν Τατάρ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Τουρκία είναι ένα ισχυρό κράτος που διαθέτει κάθε είδους μέσα ώστε να κατασβέσει τη φωτιά το συντομότερο.

Όπως είπε “οι ομάδες της παράνομης ’τδβκ’ έχουν ξεκινήσει για να συμμετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών έπειτα από οδηγίες του παράνομου ‘πρωθυπουργού’ Ερσάν Σανέρ”.

Ο Τατάρ τα αποκάλυψε όλα: Τα μη επανδρωμένα από τα κατεχόμενα θα επιθεωρούν μέχρι την Αίγυπτο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: