Αυστραλία: Η AHEPA Βικτώριας στο πλευρό των πυρόπληκτων της Ελλάδας

File photo: Άνδρες μεταφέρουν ηλικιωμένη κάτοικο του χωριού Πευκί, στο κατάστρωμα φέρι μποτ στη διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσής του κατά της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς στην Βόρεια Εύβοια, Κυριακή 08 Αυγούστου 2021.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Ο Οργανισμός AHEPA Βικτώριας ξεκίνησε μεταξύ των μελών, φίλων και υποστηρικτών, την προσπάθεια συγκέντρωσης δωρεών για βοήθεια προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, αποφασίστηκε η καταβολή $10.000 δολαρίων από το ταμείο τους για αρχή και κάνουν έκκληση στα μέλη, τους συμπατριώτες και φίλους να συνδράμουν με τις προσφορές τους αυτή την προσπάθεια, καταβάλλοντας τις δωρεές τους διαμέσου:

1. AHEPA VICTORIA GoFundMe Campaign: AHEPA VICTORIA GREEK FIRES APPEAL, organized by AHEPA VICTORIA, ή κατευθείαν κατάθεση στον λογαριασμό:

2. AHEPA Victoria inc. Philanthropy στην τράπεζα Westpac Bank BSB 033089 Ac No. 60923, με το όνομα του καταθέτη για αναγνώριση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΑΧΕΠΑ Βικτώριας συνδράμει και στον έρανο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν στην Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών Ελλάδας και έχει ήδη καταθέσει για αυτό τον σκοπό.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Ελληνισμός της Μελβούρνης και φίλοι μας θα ανταποκριθούν, όπως κάνουν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ertnews.gr

Aκολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Μήνυμα συμπαράστασης για τις πυρκαγιές προς τη Μητέρα -Πατρίδα από τους ελληνορθόδοξους της Νοτίου Αμερικής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: