Τόκιο 2020, ποδόσφαιρο ανδρών: Πρώτη νίκη της Αργεντινής, «κόλλησε» η Βραζιλία,

File Photo: Στιγμιότυπο από τον φιλικό αγώνα της Αργεντινής με την ιαπωνία στο Τόκυο τον περασμένο Μάρτιο. EPA, FRANCK ROBICHON, μέσω ΚΥΠΕ




Η Βραζιλία δεν μπόρεσε να νικήσει την Ακτή Ελεφαντοστού (0-0), στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του Δ’ ομίλου στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών του Τόκιο.

Η παρέα του βετεράνου Ντάνι Αλβες και του Ριτσάρλισον είχε την υπεροχή, έχασε καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στην πρεμιέρα της η «σελεσάο» είχε νικήσει εύκολα τη Γερμανία με 4-2, ενώ η αφρικανική ομάδα είχε επικρατήσει της Σαουδικής Αραβίας με 2-1.

Και οι δύο ομάδες έχουν, πλέον, από τέσσερις βαθμούς και είναι φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Προηγουμένως με γκολ του Φακούντο Μεδίνα στο 52ο λεπτό η εθνική ομάδα ανδρών της Αργεντινής νίκησε δύσκολα την αντίστοιχη της Αιγύπτου με 1-0 στο «Sapporo Dome», στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του Γ’ ομίλου στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου του Τόκιο.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της «αλμπιτσελέστε», μετά την ήττα-έκπληξη στην πρεμιέρα του τουρνουά από την Αυστραλία με 2-0. Στην πρεμιέρα της η Αίγυπτος είχε αναδειχθεί ισόπαλη με την Ισπανία (0-0).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τόκιο, Ιαπωνία

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Με «ψυχωμένη» ανατροπή ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση: Αντιμέτωπος τώρα με τον Αμερικανό Φράνσις Τιαφόε

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: