Στη Μόσχα εξαντλήθηκαν τα εμβόλια EpiVacCorona: Ανεστάλησαν προσωρινά οι εμβολιασμοί

File Photo: Eρευνητικό κέντρο για την παραγωγή εμβολίων EpiVacCorona EPA/DMITRY ASTAKHOV / SPUTNIK / GOVERNMENT PRESS SERVICE μέσω ΚΥΠΕ




Στα εμβολιαστικά κέντρα της Μόσχας εξαντλήθηκαν τα ρωσικά εμβόλια κατά του κορωναϊού EpiVacCorona, με αποτέλεσμα να ανασταλεί προσωρινά η εγγραφή πολιτών για το συγκεκριμένο εμβόλιο, ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδα του ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας.

«Επί του παρόντος τα εμβόλια EpiVacCorona εξαντλήθηκαν. Η εγγραφή για εμβολιασμό με το εν λόγω εμβόλιο αναστέλλεται. Αναμένονται παραδόσεις παρτίδων του εμβολίου από το υπουργείο Υγείας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το EpiVacCorona υπήρξε το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο κατά του κρορωναϊού που εγκρίθηκε στη Ρωσία στις 14 Οκτωβρίου του 2020. Ένα μήνα μετά την έγκριση του. Δόθηκε η άδεια για την διεξαγωγή κλινικών δοκιμών.

Η Μόσχα καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη Ρωσία ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων κορωναϊού. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν στη ρωσική πρωτεύουσα 7.579 κρούσματα έναντι 5.823 την προηγούμενη μέρα.

Με πληροφορίες από TASS  μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μόσχα, Ρωσία

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Ξεπέρασαν τα 3,9 εκατ. οι θάνατοι από την Covid-19: Σχεδόν οι μισοί σε ΗΠΑ, Ινδία και Βραζιλία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: